Kinderen & hun familie

Terug naar Portretten
Mijn fotografische carriere is begonnen met het maken van foto’s van kinderen, iets wat ik nog altijd heel graag doe.
Hun onbevangenheid, directheid en levenslust halen het beste in mij naar boven. Op mijn beurt probeer ik dat weer vast te leggen in mijn foto’s en de kinderen te laten zien zoals ze zijn. Het nemen van de foto’s gaat spelenderwijs. Er wordt veel gerend, gespeeld en gepraat en weinig geposeerd.
Alle kinderen maken deel uit van een familie en ook dat probeer ik weer te geven in mijn foto’s.
Meestal kijkt men terug op mijn fotosessies als een uitje. Als iets dat leuk was om te doen, en waarbij men de tijd en de eventuele gevoelens van spanning geheel vergeten is.
Selectie Portretten in Kleur

Selectie zwart wit portretten
Privacy Settings
We gebruiken cookies om uw ervaring tijdens het gebruik van onze website te verbeteren. Als u onze Services via een browser gebruikt, kunt u cookies beperken, blokkeren of verwijderen via uw webbrowserinstellingen. We gebruiken ook inhoud en scripts van derden die gebruikmaken van trackingtechnologieën. U kunt hieronder selectief uw toestemming geven om dergelijke insluitingen van derden toe te staan. Raadpleeg onze voor volledige informatie over de cookies die we gebruiken, de gegevens die we verzamelen en hoe we ze verwerkenPrivacy Policy
Youtube
Toestemming om inhoud weer te geven - Youtube
Vimeo
Toestemming om inhoud weer te geven - Vimeo
Google Maps
Toestemming om inhoud weer te geven - Google