Een aantal weken voordat we allemaal thuis moesten blijven in verband met de Corona crisis, begon ik aan een hele leuke opdracht; het fotograferen van het hospice in Hilversum, waar ik vrijwilligerswerk doe. Voor al hun interne en externe communicatie wilden ze graag een grote varieteit aan foto’s hebben. Foto’s die het hospice laten zien, de mooie kamers, de prachtige tuin, de overige faciliteiten, de bijdragen die de vele vrijwilligers leveren, de professionaliteit waarmee de verpleegkundigen werken, etc. etc.
Inmiddels ben ik er een aantal keren geweest en is de helft van het werk klaar. Foto’s volgen hopelijk binnenkort! De rest komt als Corona een beetje op haar retour is. Intussen neem ik wel m’n camera mee als ik een dienst heb (als vrijwillger in de zorg). De tuin verandert continue en wordt steeds mooier en ook verder is er altijd wel iets, een speciaal moment, mooi licht etc. om een foto van te maken.